Vantaan kaupunki

Luokanopettaja 1.lk, Simonkallion koulu Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.04.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja 1.lk, Simonkallion koulu Vantaa

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.08.2024 – 31.07.2025

Tule meille 1.lk:n luokanopettajaksi!

Haemme luokanopettajaa viransijaisuuteen 1.8.2024- 31.7.2025 väliseksi ajaksi. Olet hakemamme henkilö kun sinulla on vahva pedagoginen osaaminen yhdistettynä erinomaisiin vuorovaikutustaitoihin ja toimit ratkaisukeskeisesti muuttuvissa tilanteissa. Osoitat työssäsi vastuullisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Erityisesti toivomme kokemusta tai halua oppia käyttäytymisen ohjaamisesta yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tasoilla positiivisen pedagogiikan keinoin. Arvostamme perehtyneisyyttä pedagogiikan kehittämiseen ja kiinnostuneisuutta osallistua koko kouluyhteisön kehittämistyöhön. Kokemus tai halu oppia eri kieli-ja kulttuuriryhmiin kuuluvien oppilaiden opetuksesta on tärkeää. Simpparissa olet osa vuosiluokkatiimiä, jossa pääset tekemään yhteistyötä ja kehittämään omaa osaamistasi sekä koulun toimintakulttuuria johdon vahvalla tuella. Haluamme auttaa sinua onnistumaan. 

Vastineeksi tarjoamme rennon ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa on lämmin ja arvostava työskentelyilmapiiri. Simonkallion koulu on noin 600 oppilaan alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.  Oppilaitamme luotsaa koulupolulla tällä hetkellä 37 ammattitaitoista opettajaa, 11 koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Toimimme arjessa luokka-aste-tiimeinä ja tiimityöskentelylle on varattu viikoittain aikaa. Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja kaksi valmistavan opetuksen alueellista ryhmää. 

Koko kouluyhteisön hyvinvointi on toimintamme kulmakivi ja meillä on aktiivista toimintaa koulu- ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi lukuvuoden ympäri. Luokissa harjoitellaan tunne-ja vuorovaikutustaitoja viikottaisilla hyvinvointitunneilla. Ohjaamme käyttäytymistä ratkaisukeskeisellä työotteella ja työkaluna on kehittämämme Simpparin onnellisuusportaat. Olemme Kiva koulu ja koulussamme toimii aktiivinen Kivatiimi sekä kiusaamistapausten ennaltaehkäisyssä että tilanteiden selvittelyssä. 

Koulumme sijaitsee Simonkallion rauhallisella alueella, jossa pientalot ja kerrostalot limittyvät puistoalueiden lomaan. Koulun läheisyydestä löydät Möskärinmäen metsäiset alueet lampineen, Koivuhaan Arboretumin, Tikkurilan urheilupuiston liikuntapaikat – pallokentät, jäähallit, uimahallin. 

Tutustu Simonkallion koulun toimintaan

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.  

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Rehtori

Mallat Marika

0405889020

marika.mallat@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana 8-16

Apulaisrehtori Jaana Koivula, p. 050 3145630

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: