Mäntsälän kunta

Luokanopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 26.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 12:00
  • 10.05.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin luokanopettajaa (402014) määräaikaiseen tehtävään lukuvuodeksi 2024-2025.  Viran ensisijainen sijoituspaikka on Hyökännummen koulu. Haemme vastuullista ja sitoutunutta opetuksen ammattilaista, joka on työstään innostunut ja uuteen uteliaasti suhtautuva tekijä. Toivomme joukkoomme luokanopettajaa, jolla on kokemusta työpari- ja/tai tiimiopettajuudesta sekä monipuolista osaamista taito- ja taideaineissa. Työsi tukena on kannustava ja ratkaisukeskeinen työyhteisö. Meillä työskennellään yhdessä lasten ja nuorten oppimisen sekä kasvun tueksi arvostaen jokaisen työyhteisön jäsenen osaamista.  

Odotamme sinulta vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta yhteisopettajuuteen. Edellytämme  opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista, tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä hyviä ryhmänhallintataitoja ja -ideoita. Eduksi luemme myös tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamiseen liittyvän kiinnostuksen. 

Hyökännummen koulu on Etelä-Mäntsälässä sijaitseva uudehko, vuonna 2018 käyttöönotettu koulu, jossa on monipuoliset ja joustavat tilat. Tutustu Hyökännummen kouluun: Hyökännummen koulu (peda.net) 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.  Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virkaehtosopimuksen mukaan.  Viransijaisuuden täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on pyydettäessä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. 

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 10.5.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi)  Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi.   

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Hanna Oresmaa, puh. 040 314 5348 tai sp. hanna.oresmaa@mantsala.fi.  

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi