Mäntsälän kunta

Tule lyhytaikaiseksi sijaiseksi Mäntsälän varhaiskasvatukseen!

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 12.12.2023, 10:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tule lyhytaikaiseksi sijaiseksi Mäntsälän varhaiskasvatukseen!

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän varhaiskasvatuksessa painopisteinä ovat lasten osallisuuden tukeminen, liikkumisen lisääminen ja digitaalisten taitojen opettelu. Ketterät kokeilut mahdollistavat toiminnan joustavan kehittämisen.

Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Mäntsälän varhaiskasvatuksessa työskentelet osana kuuden päiväkodin johtajan päiväkotikokonaisuutta, noin 800 lapsen varhaiskasvatuksessa.  

Mäntsälässä on 8 päiväkotia, perhepäivähoitoa sekä avoin päiväkoti Metsätontun perhetupa. Tarjoamme näissä yksiköissä eripituisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksen opettajille, lastenhoitajille ja avustajille sekä päiväkotiapulaisille. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitamme myös erikseen kunnan kotisivulla, jota kannattaa seurata aktiivisesti.

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin palkkaamme alan ammattilaisten lisäksi alalle opiskelevia ja muita alasta kiinnostuneita. Edellytämme 18 vuoden ikää. Sijaiseksi valitun on  esitettävä lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien  hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen sijaisuuden alkamista.

Huomioithan, että työtä on tarjolla epäsäännöllisesti ja lyhyellä varoitusajalla.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt varhaiskasvatuksen avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus välittömästi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä. Opastamme tarvittaessa sähköisen kalenterin käyttöä ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa haluat työskennellä. Kun olemme hyväksyneet sinut sijaiseksi varhaiskasvatukseen, pääset aloittamaan sähköisen kalenterisi käytön. Kun olet täyttänyt kalenteriasi, saat meiltä työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi toivominasi päivinä. Kalenterin ajan tasalla pitäminen on ehdottoman tärkeää.

Lisätietoja:  päiväkodin johtaja Outi Pellinen, puh. 040 314 5669, päiväkodin johtaja Mervi Kärkkäinen, puh. 040 314 5676, sähköposti etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Täältä pääset tutustumaan Mäntsälän kunnan päiväkodit ja yksityiset päiväkodit (arcgis.com) 

Tutustu Mäntsälän kuntaan Mäntsälän kunta (mantsala.fi) 

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi