ValtaGroup Oy

Sisäinen myyntiassistentti – Safeplast Oy

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 29.04.2024, 15:47
  • Suljettu 07.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sisäinen myyntiassistentti – Safeplast Oy

Haemme asiakkaallemme Safeplast Oy:lle sisäistä myyntiassistenttia muovi- ja tekstiilituotteiden myyntitiimiin Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

Olemme Caplugs Europe

Maailman johtavalla muovinjalostusyrityksellä, Yhdysvalloissa sijaitsevalla Caplugsilla on yli 75 vuoden kokemus useilta eri aloilta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Caplugsilla on kymmeniätuhansia tuotteita maailmanlaajuisesti niin vinyyli- ja muovitulpista, letkujen ja kaapeleiden suojaspiraaleista, tekstiilisistä suoja- ja niputustuotteista erilaisiin merkintäratkaisuihin.


Myyntiassistentin toimenkuva ja vaatimukset

Myyntiassistenttina toimit muovi- ja tekstiilituotteiden myyntitiimissä teknisten myyjien ja myyntipäälliköiden tukena. Toimenkuvaasi kuuluvat tilausten käsittely, toimitusaikojen suunnittelu sekä yhteydenpito asiakkaiden kanssa. Tehtäväsi on varmistaa toimitusketjun sujuvuus ja tässä pääset hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäsi. Tehtävässä pääset myös kontaktoimaan asiakkaita ja kehittämään myynnillistä osaamistasi. 

Tehtävässä menestyt mainiosti, mikäli olet työskennellyt aiemmin vastaavanlaisissa myyntiassistentin tehtävissä tai teknisen myynnin parissa esimerkiksi myynnin tuessa. Eduksesi ehdottomasti on, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta myös vastaavien tuotteiden parissa työskentelystä. Olet tekemisissä Suomen myyntitiimin lisäksi myös Baltian ja Pohjois-Saksan tiimien kanssa, joten sinulta odotetaan saksan kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä myös vastaavaa englannin kielen taitoa. Käytät päivittäin mm. ERP-järjestelmää ja MS Office ohjelmia, joten tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luonteeltasi sovit hyvin tähän tehtävään, jos olet numerotarkka, ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen ihminen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat priorisoida tekemistäsi. Olet omatoiminen ja töitäsi teet itsenäisellä otteella. Et myöskään pelkää tarttua puhelimeen ja pyrit aina selvittämään epäselvät asiat nopeasti, ilman sen suurempaa jahkailua. 

Miksi sinun kannattaisi hakea tätä tehtävää?

Pääset osaksi kansainvälisesti vahvaa toimijaa, jolla on pitkä historia Suomessa ja ulkomailla. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kilpailukykyisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Yksin ei tarvitse pärjätä, vaan pääset mukaan tiimiin, jossa työntekijät auttavat toinen toistaan ja osaamista jaetaan. Vaikka työtä tehdään tosissaan, työn tekemisen ei tarvitse olla kurjaa. Työpaikalla vallitsee hyvä yhteishenki!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan (kiinteä kuukausipalkka). Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16. Toivoisimme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian heti haastattelujen ja valinnan jälkeen.

Mitä seuraavaksi?

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja saisimme jatkaa keskustelua kanssasi!

Mikäli haluaisit vielä tarkentaa tai kysyä jotain ennen hakemuksesi lähettämistä, olethan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki tai Anna Hirsimäki arkisin kello 9–15 välillä:

Hannele:  +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi
Anna: +35850 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

Toivomme, että lähettäisit hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta tietosuojasyistä. 

Osaamisalue: ,