Etra

Tuotepäällikkö – Etra Oy

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala
  • Julkaistu 14.05.2024, 9:00
  • Suljettu 01.06.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotepäällikkö – Etra Oy

Haemme sähkötarvikkeisiin

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 

osaksi huipputiimiämme.

Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ja osa Etola-yhtiöitä. Pidämme teollisuuden koneistot pyörimässä yli 300 000 tuotteen valikoimallamme. Ainutlaatuisen ja osaavan asiakaspalvelumme ytimessä ovat huippuluokan asiantuntijat. Pakettiautosta paperitehtaaseen, palvelemme kaikkia yritysasiakkaita koosta riippumatta samalla rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. 

Palvelemme yli 40:ssä Megacenterissä Helsingistä Kittilään ja Baltiasta Skandinaviaan sekä monikanavaisesti verkkokaupasta aina uuden ajan palveluvarastoihin. Emme siis vain myy tuotteita ja palveluita, vaan menemme vielä askeleen pidemmälle. Modernien palveluvarastoratkaisujen avulla asiakkaiden tarvitsemat tuotteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen joukkuepelaaja. Toimit yhteistyössä koko Etran myynti- ja osto-organisaation sekä tunnettujen tuotemerkkien organisaatioiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat tuoteportfolion ylläpitäminen raikkaana ja kilpailukykyisenä, koulutukset sekä myynnin kehittäminen yhdessä myyntihenkilöstön kanssa. Olet valmis ja innokas tekemään myös asiakaskäyntejä ja koulutuksia etkä pelkää laittaa itseäsi likoon.

Hakijoilta toivomme kokemusta sähkötarvikkeista, teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Hakijoilta toivomme matkustusvalmiutta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Arvostamme ahkeruutta ja iloista sekä motivoitunutta asennetta. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uutta. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. 

Tehtävä on vakituinen ja työpisteenä toimii sinua lähinnä oleva Etran toimipiste.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Category Manager Esa-Pekka Kovalainen puh. 040 868 4533.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydettyä.

Osaamisalue: