Valmistuksenohjaaja, kuluttajajauhepakkaamo (2), Lapinlahti, määräaikainen

Valio Oy Lapinlahti on yksi Valion moderneimmista tehdasalueista. Tehtaaseen kuuluu Suomen suurin juustola, sekä kolme jauhetehdasta. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita yli 40 miljoonaa kiloa vuodessa, sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. 75 % tehtaan tuotannosta lähtee vientiin ympäri maailmaa ja tehtaallamme vierailee ulkomaisia asiakkaita tai laitetoimittajien edustajia lähes viikoittain. Työllistämme noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Kaikki Valion tehtaat ovat savuttomia.

Haemme Lapinlahden kuluttajajauhepakkaamoon valmistuksenohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2024-31.10.2024.

Valmistuksenohjaajana vastaat maitojauhe ja äidinmaidonkorvikkeen pakkaus- ja kuivasekoitusprosessin ohjauksesta laatu- ja tuotantosuunnitelman mukaisesti. Tehtävät ovat mm. pakkaus- ja kuivasekoitusprosessin laadunhallintaa, tuotannon pesujen suorittamista sekä laitteiston tarkastus- ja huoltotoimenpiteitä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää raportointi- ja tuoteosaamista sekä poikkeamien tunnistamista. Työskentely edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta tehdä kaksivuorotyötä. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy jämäkkä ja vastuullinen ote työhön, sekä olet oma-aloitteinen.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

– hyvää yhteistyökykyä 

– itsenäistä ja innovatiivista otetta työhön, ongelmanratkaisutaitoja sekä joustavuutta sekä kykyä ja halua jatkuvasti kehittää ja kehittyä työyhteisössä 

Arvostamme lisäksi, jos sinulla on 

– meijeri- tai elintarvikealan koulutus

– työkokemusta vastaavasta työstä 

– hygieniapassi 

– tietotekniikan perusosaamista 

Palkkaus tehtävässä on SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan.

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esihenkilö ja kollegasi. Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset laajentamaan ja monipuolistamaan osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Tuotantovastaava Kimmo Mönkkönen p. 040 779 0421 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ma-to klo 15–16 välisenä aikana.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan joukkoomme. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa, joten haethan pian, viimeistään 19.4.2024 mennessä hakulinkin kautta.