RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesätyöntekijä Sorsakoskelle

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Suljettu 28.04.2024, 0:00

Kesätyöntekijä Sorsakoskelle

Etsimme asiakkaallemme Sorsakoskelle reipasta kesätyöntekijää teollisuuden alan yritykseen.

Töitä tarjolla ainakin kesäkuun ajaksi täysin viikkotunnein. Työtehtävät ovat erilaisia avustavia töitä, mm. tavaran keräilyä, pakkausta, tuotannon avustavat työt yms.

Eduksi, jos hakija on esimerkiksi teknisen puolen opiskelija, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan sekä halu tehdä ja oppia.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde tullaan solmimaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,