RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hitsaajia reissuhommiin

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 23:59

Hitsaajia reissuhommiin

Etsimme Kuopiolaiselle asiakasyrityksellemme hitsaajia reissuhommiin.

Työ on monipuolista ja sisältää mm. laitteiden mekaanista kunnossapitoa, asennuksia sekä putkihitsauksia. Työskentely tapahtuu pääasiassa työparin kanssa teollisuuden alan asiakkaita palvellen, ja kohteita on ympäri Suomen.

Palkattavilta henkilöiltä tulee löytyä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, sujuva suomen kielen taito sekä kykyä tehdä itsenäisesti hitsaustyötä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Edellytämme voimassa olevia tuli- ja työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia. Matkustusvalmius oltava.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen keikkakohtaisesti. Työtehtävät ovat monipuolisia ja joustavia osaavassa ja rennossa työyhteisössä.

Työsuhde tullaan solmimaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Töiden aloitus on sovittavissa, palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan neuvoteltavissa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme jo haun aikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,