Tuusulan kunta

Koulunkäynninohjaaja Riihikallion kouluun

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 31.10.2023, 8:00
  • Suljettu 15.11.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja Riihikallion kouluun

Me teemme yhdessä uutta!

Tuusulan kunta hakee

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Riihikallion kouluun. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 2.6.2024. Tehtävä sijoittuu alakouluun. 

Kelpoisuusvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus alalta. 

Palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2307,13 e/kk.  Työtunteja on 27-30 h/vko. Työtuntien määrä tarkentuu työsopimusta tehtäessä. Työsuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Laura Nuikka, p. 0403144310, laura.nuikka@tuusula.fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 14.11.2023 klo 23.59 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja/tai videoesittely itsestäsi. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin hr@tuusula.fi.  

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi