Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr

Markkinointikoordinaattori

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.07.2024, 23:59
  • 15.07.2024, 23:59

Markkinointikoordinaattori

Markkinointikoordinaattori, Suomen Pelastusarmeijan Säätiö sr, Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä hyväntekeväisyyden parissa? Haemme markkinointikoordinaattoria Pelastusarmeijan päämajaan Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi.

Suomessa Pelastusarmeija tunnetaan parhaiten jo vuodesta 1906 järjestetystä Joulupata-keräyksestä.

Markkinointikoordinaattori työskentelee Pelastusarmeijan markkinoinnissa, joka on osa viestintäsektoria. Markkinoinnin ja viestintäsektorin tehtävänä on tukea valtakunnallisesti Pelastusarmeijan toimintaa ja hyväntekeväisyyskeräyksiä viestinnän eri keinoin.

Markkinointikoordinaattorin tehtäviin kuuluu sisällöntuotantoa, markkinointi- ja viestintämateriaalien ideoimista ja teettämistä yhteistyössä markkinointivastaavan, graafikon ja viestintäsektorin kanssa, somekanavien ja nettisivujen ylläpitoa ja kehittämistä, materiaalien hallintaa, yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin sekä tapahtumien ja käytännön asioiden järjestämistä, syyskaudella myös joulupatojen käytännön asioita ja joulun aikaan patapäivystäjänä toimimista muun tiimin kanssa. Lisäksi pääset kehittämään markkinointia ja keräyksiä kuin myös viestintää ja viestintäsektorin eri toimintoja.

Edellytämme, että sinulla on

– Soveltuva koulutus, mahdollisesti kaupallinen

– Hyvä suomen ja englannin taito (ruotsi eduksi)

– Kirjoittamisen taito

– Hyvä organisointikyky

– Ratkaisukeskeinen ote työhön

– Asiakokonaisuuksien, aikatauluttamisen ja aikataulussa pysymisen hallinta

– Oma-aloitteinen ote työskentelyyn

– Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

– Osaamista Office 365 -ympäristössä, muiden ohjelmien, esim. kuvankäsittelyohjelman osaaminen katsotaan eduksi

– Kokemusta markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelystä

– Halu ja rohkeus tarttua monenlaisiin työtehtäviin

Arvostamme, jos sinulla on lisäksi kokemusta sosiaalisen median kanavien tehokkaasta käytöstä, digimarkkinoinnin tuntemusta, Googlen mainos- ja analytiikkatyökalujen käyttökokemusta ja SEO-hakukoneoptimoinnin osaamista sekä halu oppia ja kehittyä digimarkkinoinnin maailmassa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn arvostetussa organisaatiossa. Toimit osana asiantuntevaa viestintäsektoria. Saat kattavan perehdytyksen ja esihenkilön sekä muun tiimin tuen tehtävässä menestyäksesi. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Punavuoressa. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja henkilöstöetuna mm. Epassi. Työ edellyttää luonteensa puolesta jonkin verran liikkumista pk-seudulla.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa, ja työ alkaa 19.2.2024 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on päivätyö, mutta työ saattaa sisältää joulun sesonkiaikaan työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkka on kokonaisuudessaan 2600-2900 euroa kuukaudessa riippuen henkilön kokemuksesta ja osaamisesta.

Näin haet

Lähetä CV ja halutessasi vapaamuotoinen työhakemus hakuajan päättymiseen 28.1. mennessä alla olevan linkin kautta. Saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Päätös valinnasta voidaan tehdä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kiinnostuit, odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Tiedusteluihin vastaa arkisin toimistoaikaan 15.-19.1. ensisijaisesti Mira Vuorenpää, markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava, puh. 050 4733 646 ja 22.-26.1. ensisijaisesti Kati Kivestö, kapteeni, viestintäsektorin päällikkö, puh. 045 139 4027.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mira Vuorenpää, mira.vuorenpaa@pelastusarmeija.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: