Helsinkimissio ry, Helsingforsmission rf

Markkinointiviestinnän suunnittelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Markkinointiviestinnän suunnittelija

Markkinointiviestinnän suunnittelija, Helsinkimissio ry, Helsingforsmission rf, Helsinki

HelsinkiMissio on olemassa, jotta jonain päivänä kukaan ei jää yksin. Vähennämme yksinäisyyttä ja lisäämme hyvinvointia noin sadan ammattilaisen ja yli tuhannen vapaaehtoisen voimin. Kohtaamme myötätunnolla ja autamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Oletko intohimoinen viestinnän ammattilainen? Tule meille tekemään vaikuttavaa viestintää.

Haemme nyt viestintätiimimme markkinointiviestinnän suunnittelijan sijaista huhtikuun 2025 loppuun asti.

Suunnittelijana työskentelet monipuolisesti HelsinkiMission eri kohderyhmille suunnatun viestinnän parissa. Pääset toteuttamaan, suunnittelemaan ja kehittämään viestintäämme entistä asiakaskeskeisemmäksi ja saavutettavammaksi. Tuotat monipuolista sisältöä erityisesti verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään kolmen vuoden kokemusta viestinnän parista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja tiimipelaaja. Vuorovaikutus- ja kirjoitustaitosi ovat erinomaiset. Hallitset digi- ja somemarkkinoinnin. Tarvitset työssäsi taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien hyvää hallintaa.

Tarjoamme:

  – innostavan ja asiantuntevan työyhteisön
  – organisaation, joka on sitoutunut vähentämään yksinäisyyttä myös omassa työyhteisössään
  – mukavat työkaverit viisihenkisessä viestintätiimissä
  – mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Meillä on toimiva työterveyshuolto ja käytössä Epassi. Toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Kanssamme liityt joukkoon, jossa yksinäisyys voitetaan yhdessä.

Työsuhde on määräaikainen (sijaisuus) huhtikuun 2025 loppuun saakka. Työsuhde alkaa sovitusti ja viimeistään 1.8. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko).

Lisätietoja markkinointiviestinnän suunnittelijan tehtävästä antaa 13.5. klo 14-15 ja 16.5. klo 13-14 viestintäpäällikkö Kristiina Backberg, puh. 044 733 1544 tai kristiina.backberg@helsinkimissio.fi.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia ja eri kieli-, kulttuuri- ja etnisiin taustoihin kuuluvia henkilöitä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 19.5. vain hakulinkin kautta.

Tervetuloa tekemään työtä, jolla on tarkoitus.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan, viimeistään 1.8.
Työn kesto:6 – 12 kk, määräaikainen (sijaisuus)
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja markkinointiviestinnän suunnittelijan tehtävästä antaa 13.5. klo 14-15 ja 16.5. klo 13-14 viestintäpäällikkö Kristiina Backberg, puh. 044 733 1544 tai kristiina.backberg@helsinkimissio.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: