Subcom Oy

Sandwich Artist

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 28.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:00
  • 15.05.2024, 23:00

Sandwich Artist

Sandwich Artist, 5 paikkaa, Subcom Oy, Subway Rovaniemi, Rovaniemi

Etsimme kesäksi joukkoomme uusia vahvistuksia Rovaniemen Subway- ravintoloihin. Tarjoamme työsuhteita erilaisilla tuntimäärillä. Tarvitset sitten kokoaikaista työtä tai lisätienestiä opiskeluiden oheen, niin ole rohkeasti yhteydessä!

Odotamme hakijan olevan iloinen ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, joka omaat hyvät sosiaaliset taidot. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja osaat toimia suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Uusien ihmisten kohtaaminen ja reipas asiakaspalvelu tuntuvat sinusta luontevalta. Olet myös joustava työaikojen suhteen.
Me puolestamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, puhtaanapito, leivän ja ruoan valmistus SUBWAY® -konseptin mukaan, myynnin seuranta sekä muut ravintolan yleiset työtehtävät.

Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ei vaatimus. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettuja tekijöitä.
Kerro hakemuksessasi, missä ravintolassa/ravintoloissa työskentelisit mieluiten sekä suuntaa antava toivomasi työtuntimäärä. Ravintolat löytyvät osoitteesta www.subway.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Palkkaus:MaRa TES:n mukainen
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:touko-kesäkuu 2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, 15-45h/3vko
Hakemus:Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: tiia.heinonen@subway.fi

viestin aiheeksi ”työhakemus, Rovaniemi”

Yhteystiedot:Tiia Heinonen, tiia.heinonen@subway.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: