VaWid-Yhtiöt Oy

Extra kokki, Pancho Villa Express Tornio, Rafla Rekry

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 24.01.2024, 11:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Extra kokki, Pancho Villa Express Tornio, Rafla Rekry

Etsimme Tornion Express Pancho Villa- ravintolaan kassataitoista Extra kokkia, sopii hyvin esim. opiskeluiden ohelle. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, kesällä tunteja olisi tarjolla enemmän.

Toivomme hakijoilta reipasta ja ennen kaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, joustavuutta,

kokemusta keittiö työstä, sekä toivoisimme jokaiselta hakijalta hygieniapassia ja anniskelupassia.

Olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.
 Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Oletko ahkera, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus tai opiskelet alaa, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

 

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

 

Osaamisalue: