Senop Oy

EHQS-päällikkö, Senop Oy Kangasala

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 18.03.2024, 11:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

EHQS-päällikkö, Senop Oy Kangasala

Vahvistamme EHQS – organisaatiota ja haemme EHQS-päällikköä Kangasalan yksikköön. 

EHQS –päällikön (Environment, Health, Quality, Safety) tehtäviin kuuluu ympäristöön, terveyteen, laatuun ja turvallisuuteen liittyvien asioiden suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen. Olet merkittävässä roolissa mukana rakentamassa ja toteuttamassa yrityksemme kasvusuunnitelmaa.

Tehtävänkuva
Tärkeimpiin vastuualueisiin EHQS -päällikkönä sinulle kuuluu Kangasalan yksiköiden laadun kehittäminen, alihankintaketjun laadunvarmistus yhteistyössä hankinnan kanssa ja koko yrityksen työturvallisuuden edistäminen. Osallistut myös toimitusprojektien ja tuotekehityksen laadunvarmistukseen sekä toimintajärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös toimittaja-arvioinnit ja pääset osallistumaan myös sisäisiin sekä ulkoisiin auditointeihin. ISO 45001-standardin sertifiointi sekä yllä pito kuuluu myös vastuualueisiin. 

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme sinulta kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja laadun varmistamisen menetelmistä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (insinööri tai vastaava), kokemusta ja/tai kiinnostusta turvallisuus- ja puolustusvälineteollisuutta kohtaan sekä osaamista työturvallisuus- ja ympäristöjärjestelmistä. ISO9001 standardien tuntemus on edellytys työssä onnistumiseen.  AQAP2110, ISO14001 ja ISO45001-standardin tuntemus luetaan eduksi.

Arvostamme kokemusta myös laatu- ja riskienhallintajärjestelmistä, ongelmanratkaisukykyä ja osallistuvaa työskentelyotetta. Omaksut helposti uusia asioita ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin verbaalisesti kuin kirjallisesti. Persoonana olet päämäärätietoinen, osaat priorisoida asioita ja esittää ratkaisuvaihtoehtoja. Hyviä vuorovaikutustaitoja tarvitset sidosryhmätyössä sekä ilmaisukykyä ohjeiden laadinnassa ja jalkauttamisessa. Työ edellyttää sinulta matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja itsenäisen roolin kehittyvässä sekä kasvavassa kansallisessa toimintaympäristössä. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Myös osittainen etätyö on mahdollista. 

Tarkemmin työtehtävästä sekä työyhteisöstä voit kysyä laatu- ja ympäristöjohtajalta Riitta Nykäseltä puh. 040 1400 780  riitta.nykanen@senop.fi tai operaatiot -johtajalta Jenni Lähteenmäeltä puh. 040 8692 421 ja jenni.lähteenmäki@senop.fi

Voit soittaa Riitalle näinä ajankohtina: 21.3 kello 12-14 ja 22.3 kello 10-11

tai Jennille: 22.3 klo 14-15 tai 26.3 klo 13-14

 

Kuulisimme mielellämme sinusta pian – Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.4.2024 mennessä nettisivujemme kautta osoitteessa Careers – Senop

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa.

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yli 100 asiantuntijaa.

Teemme näkymättömästä näkyvää.

 

Osaamisalue: