Securitas Oy

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia Kampin kauppakeskukseen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.08.2022, 1:01
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia Kampin kauppakeskukseen

Pidämme suurista kauppakeskuksista. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia Kampin kauppakeskukseen Helsinkiin.

Kampin keskuksessa Helsingin ydinkeskustassa asioi päivittäin yli 100 000 asiakasta. Kampin palveluihin lukeutuu mm. muodin, vapaa-ajan ja kodintavara -liikkeitä, päivittäistavarakauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä kaksi joukkoliikenneterminaalia. Julkisen liikenteen, ostosmahdollisuuksien sekä ravintola- ja kahvilapalveluiden lisäksi kävijöitä Kamppiin houkuttelee lukuisat erilaiset tapahtumat.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Odotamme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkojapääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta.

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Osaamisalue: