Antell Uusimaa Oy

Asiakaspalvelupäällikkö, Antell Stella, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 26.04.2024, 15:00
  • Suljettu 06.05.2024, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakaspalvelupäällikkö, Antell Stella, Espoo

Haemme elokuussa Leppävaaran alueelle avattavaan lounasravintolaamme iloista, ratkaisukeskeistä ja aurinkoisen asiakaspalvelutaidon omaavaa Asiakaspalvelupäällikköä

Haemme tehtävään moniosaajaa, jolla on vahva ammattitaito ja ymmärrys sekä keittiön että salin toiminnoista oli sitten kyseessä lounas tai edustustilaisuus. Tehtävä edellyttää erittäin asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, kokous- ja edustustarjoilut ja muut hallinnolliset työtehtävät. Tehtävässä tarvittaessa pystyt toimimaan ravintolapäällikön oikeana kätenä ja myös sijaistat häntä tarvittaessa. Työaika ajoittuu suurimmaksi osaksi arkipäiviin, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja vahva kokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme, että olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, ja haluat olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa ja palvelua. Sinulla löytyy intohimoa ja näkemystä hyvän ruoan ja palvelun tekemiseen sekä asiakaslähtöistä että taloudellista ajattelutapaa. Sinulla on myös loistavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot asiakkaiden kanssa toimimiseen. Sinulla on hyvä paineensietokyky, ja olet tottunut työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa, kiireenkin keskellä. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Keittiötuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, ja saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen päivätyön herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
  • osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
  • liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
  • työvaatteet ja työkenkätuen
  • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö, yhteystiedot löydät ilmoituksen alaosasta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Löydät meidät somesta

Osaamisalue: ,