RTK-Palvelu Oy

Palvelusihteeri laskutustiimiin Vantaalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.03.2024, 10:00
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelusihteeri laskutustiimiin Vantaalle

Oletko motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimipelaaja valmiina tulemaan osaksi valtakunnallista tiimiämme kiinteistöhuollon toimialan ympäristössä? Saatat olla etsimämme henkilö, jos aidosti innostut asiakaslähtöisestä ja laadukkaasta työskentelystä joka päivä.

Etsimme nyt PALVELUSIHTEERIÄ pääkaupunkiseudun laskutustiimimme. 

Tehtävästä

Etsimme palvelusihteeriä liittymään tiimiimme täysivaltaisena jäsenenä. Työskentelet pienessä, mutta tehokkaassa tiimissä, jossa korostetaan kehittävää työotetta ja yhteistä tekemistä. 

Tärkein osa työtäsi on osto- ja myyntilaskujen käsittely, laskutusajot, asiakkuudenhallinta ja asiakasraportointi sekä muut arkitoimintaamme tukevat toimistotyöt.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan ammattitutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta monipuolisista laskutustehtävistä.

Arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta, tietoteknistä osaamista, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskentelyyn myös paineen alla.

Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin.

Yrityksessämme vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja olemme valmiita auttamaan toinen toisiamme. Tukenasi on loistava esihenkilö sekä ammattitaitoiset ja avuliaat työkaverit.

Tarjoamme

Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähityöskentely tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä sekä oman tiimin, että muun RTK-yhteisön kanssa.

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Täytäthän hakemuksen 2.4 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asiakaspalvelupäällikkö Maria Palo puh. 044 412 4260 tai maria.palo@rtkpalvelu.fi.

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.