Veikkaus Oy

KYC-analyytikko

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.04.2024, 14:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KYC-analyytikko

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Haemme pääkonttoriimme Helsingin Pohjois-Haagaan Turvallisuus ja riskienhallinta -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

KYC-analyytikkoa

Etsimme vahvistusta talousrikollisuuden torjunnan vastuulliseen ja innovatiiviseen tiimiimme. KYC-analyytikkona vastaat erilaisista asiakkaan tuntemisen ja transaktioseurannan prosesseista yhdessä yksikkömme muiden KYC-analyytikoiden kanssa. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn yhdessä Suomen suurimmista ja digitaalisen liiketoiminnan edistyksellisimmistä yrityksistä.

KYC-analyytikkona olet osaltasi mukana varmistamassa, että Veikkauksella noudatetaan rahanpesuun liittyvää sääntelyä, ohjeistuksia ja toimintatapoja. Tuotat yhtiön muille toiminnoille asiantuntijapalveluita. Kykenet tekemään asiakaskohtaisia riskiarvioita eri järjestelmien ja lähteiden tuottamien datapisteiden perusteella. Osallistut myös sisäiseen- ja viranomaisraportointiin asiakkaan tuntemisen ja transaktioseurannan osalta.

Tehtävässä mm.

  • Operoit asiakkaan jatkuvan tuntemiseen liittyviä tehtäviä ja selvityksiä sisäisten prosessien ja ohjeistuksen mukaisesti.
  • Tarkastat ja validoit asiakastietoja varmistaen niiden ajantasaisuuden ja täsmällisyyden.
  • Yhdistelet eri lähteistä kerättyä dataa asiakaskohtaisen riskiarvion muodostamiseksi.
  • Analysoit asiakkaiden pelipalveluihin ja rahaliikenteeseen liittyviä tapahtumia.
  • Osallistut oman vastuualueesi yhtenä edustajana kokonaisriskiarvioin, toimintamallien ja automaation jatkuvaan kehittämiseen.
  • Kehität yhteistyössä muiden tiimien ja yksiköiden kanssa omaan tehtävään liittyviä ohjeistus- ja koulutusmateriaaleja.
  • Vastaat mahdollisiin asiakkuuksia koskeviin viranomaisselvityspyyntöihin.
  • Laadit STR- ja SAR-raportteja Keskusrikospoliisin rahanpesun selvittelykeskukselle.
  • Arvioit säännöllisesti operoimiesi prosessien ja menettelytapojen riittävyyttä ja ajantasaisuutta.
  • Osallistut auditointeihin ja tarkastuksiin, jotka liittyvät asiakkaan tuntemisen prosesseihin ja riskienhallintaan.

Olet työssäsi tarkka, vastuuntuntoinen, tehokas ja omaat sekä hyvät tiimityöskentely- että vuorovaikutustaidot. Kykenet laatimaan ja kehittämään omaan vastuualueeseesi liittyvää ohjeistusta ja koulutusmateriaalia sekä toimimaan järjestelmien käyttäjän edustajana data- ja analytiikka projekteissa. Työssäsi sinua tukevat muut KYC-analyytikot, AML-asiantuntijat ja AML/KYC-järjestelmäkehittäjät.

Tehtävä sijoittuu Turvallisuus ja riskienhallinta -yksiköön, jonka vastuualue kattaa yhtiön riskienhallinnan ja turvallisuustoiminnan kokonaisohjauksen ja koordinoinnin, sisältäen riskien- ja jatkuvuudenhallinnan, rahanpesun estämisen, asiakkaan tuntemisen, pelaamisen luotettavuuden valvonnan, kenttätarkastuksen, tietoturvallisuuden ohjausryhmätyöskentelyn ja työturvallisuuden.

Olet etsimämme kandidaatti, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakkaan tuntemisesta ja rahanpesun estämisestä tai muista vastaavista tehtävistä talousrikosten torjunnan alalta (esim. väärinkäytöstorjunta, pakoteseuranta).

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus rahapeli-, pankki- ja vakuutusalalta tai sisäisestä valvonnasta katsotaan eduksi. Odotamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Haluamme olla aidosti vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Toimipisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella pääkonttorillamme Pohjois-Haagassa. Meillä on joustavat hybridityön mallit käytössä, jolloin saamme molemmista työskentelytavoista parhaat puolet irti. Raportoit tehtävässäsi Veikkauksen turvallisuusjohtajalle.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 08.05.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Lahti, Turvallisuusjohtaja p. 09 4370 2236, torstaina 02.05.2024 klo 12:00 – 13:00 ja tiistaina 07.05.2024 klo 14:00 – 15:00.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue: , ,

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.