RTK-Palvelu Oy

Osa-aikainen siivooja Tampereen keskustaan

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.03.2024, 12:00
  • Suljettu 30.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen siivooja Tampereen keskustaan

Kiinnostaako sinua mukava työympäristö, hyvät etenemismahdollisuudet, pitkäaikainen työsuhde tai joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät?

Meillä RTK:lla on tarpeesi mukaan töitä tarjolla osa-aikaisiin siivoustehtäviin. Mahdollisuus myöhemmin myös kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Nyt etsimme uutta työkaveria osa-aikaisiin siivoustehtäviin TAMPEREEN KESKUSTORILLE!

 

Odotamme

Työskentelet miljöössä, jossa yleisten tilojen, toimiston, kahvilan sekä muiden asiakasalueiden siisteyden ylläpito on tärkeää. Osana tiimiämme olet mukana siivoustyön ohella osana asiakaskokemusta ja haluamme tiimiimme henkilön, joka hallitsee hyvät asiakaspalvelutaidot sekä sujuvan suomen kielen.

Etsimme alan konkaria tai alasta kiinnostunutta uuden uran aloittajaa – alan tutkinnot ja koulutus sekä kokemus perussiivouksesta luetaan eduksesi, mutta hyvän asenteen omaava henkilö pärjää tehtävissä myös kattavan perehdytysohjelmamme ansiosta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on plussaa, mutta voimme tarvittaessa myös tarjota koulutuksen siihen.

 

Tarjoamme

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.  

Uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys toimialaan, yritykseen, siivouskohteisiin ja työtehtäviin. Tuemme työn ohessa kouluttautumista ja ylläpidämme henkilöstömme osaamista sisäisten koulutusten avulla. Kehityshaluisella tekijällä on mahdollisuus kehittää osaamistaan ja edetä kokoaikaisiin tehtäviin.

 

Työsuhde

Siivoustyötä tehdään osa-aikaisesti klo 13:00 jälkeen.

Työaika tehtävässä on aluksi n. 1,5 tuntia / päivä  maanantaista lauantaihin huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen työaika nousee noin 4 tuntiin / päivä vuorojen muuttuessa maanantaista perjantaihin. 

Voimme halutessasi mahdollisesti tarjota lisävuoroja muissa kohteissa tai perussiivouksen parissa. Tarjoamme siis joustavia työllistymisvaihtoehtoja useisiin erilaisiin elämäntilanteisiin, joten mietitään yhdessä sinulle sopivin työkokonaisuus. 

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on osa-aikainen. Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian. Teemme ensimmäisen haastattelukierroksen etäyhteydellä ja aloitamme haastattelut  jo hakuaikana. (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.