Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy

Siivooja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Siivooja

Siivooja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy, Tampere

Haemme osa-aikaista siivoojaa Tampereelle asiakkaallemme!

Työn kuvaan kuuluu elintarviketehtaan tilojen siivoamista ja/tai toimistotilojen siivoamista. Lisäksi siivotaan sosiaalitiloja, yleisiä tiloja ja pukuhuoneita. Töitä tehdään Ma – Pe 4-5h/pv. Töitä tehdään arkipäivisin ja työpäivät alkavat klo 08.00. Työt alkavat toukokuun aikana. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa ja työsuhteen edetessä on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Odotamme oma-aloitteista otetta työntekoon, perushyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työhön annetaan perehdytys.

Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työn siivouksen parissa. Työhön annetaan perehdytys. Työsuhteen ehdot määrittyvät kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan ja palkkaus on käytännössä 11,73-12,32e/h. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Palkkaus:11,73-12,32?/h
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopivan tekijän löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: