RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Varastotyöntekijä Varkauteen

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 22.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Varastotyöntekijä Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen varastotyöntekijää!

 

Työtehtäviin kuuluu mm. tavaran keräily, pakkaus, verkkokaupan hallintajärjestelmän käyttö ja muut verkkokauppaan liittyvät päivittäiset työtehtävät.

Palkattavalle henkilölle ovat eduksi aiempi kokemus varastotyöstä, tekninen tai kaupallinen koulutus, teknisen alan tuotteiden tuotetuntemus sekä kokemus trukilla ja pinkkarilla ajosta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oppimismyönteinen asenne ja halu kehittyä työssään. Työhön perehdytetään.

Etsimämme henkilö on ahkera, huolellinen ja oma-aloitteinen. Tärkeää on myös kyky työskennellä ryhmässä.

Tarjolla arkisin tehtävä päivätyö. Työsuhde tullaan solmimaan alkuun vuodeksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon suoraan asiakasyrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa laittaa työhakemus heti oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15  RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: