RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Pakettiautonkuljettaja Pieksämäelle

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Suljettu 29.04.2024, 23:59

Pakettiautonkuljettaja Pieksämäelle

Etsimme nyt asiakkaallemme pakettiautonkuljettajaa Pieksämäelle vakituiseen työsuhteeseen!

Tässä työssä työnkuvaasi kuuluu tekstiilipesulan kuljetustyöt kuljettaminen asiakkaille Pieksämäen alueella sekä lähikunnissa. Tämä voi olla juuri sinun tuleva työpaikkasi, jos olet reipas, luotettava ja tarkka henkilö joka omaa hyvät asiakaspalvelutaidot.

Toivomme, että sinulla on:
– Kokemusta kuljetustehtävistä
– Vähintään B-ajokortti
– Ripeä, tehokas ja asiakaspalveluhenkinen työasenne
– Hyvä fyysinen kunto

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa, ja työaika on viimeistään klo 7.00 eteenpäin. Palkkauksessa noudatetaan AKT:n työehtosopimusta. Työsuhde on vakituinen, joten tässä on hyvä työpaikka hyvälle tekijälle pitkäksi aikaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin ennen työn aloitusta.

Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Toimi nopeasti ja jätä hakemus nyt – Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: