RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä Heinävedelle

  • Sijainti Heinävesi
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Suljettu 12.05.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä Heinävedelle

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Heinävedelle.

Työ pitää sisällään pakkauslinjastojen vaihtelevia työtehtäviä, jossa pärjää reippaalla ja huolellisella työotteella. Työ on toisinaan hyvin hektistä, joten hyvä paineensietokyky ja tehokkuus ei ole pahasta!

Pakkaustehtävissä tarvitaan hyvää, perus kuntoa.

Työtehtäviin perehdytetään, eikä se vaadi aiempaa kokemusta.

Kyseessä arkisin tehtävä 2-vuorotyö.

Työsuhteen arvioitu kesto on toukokuun loppuun ja töitä tarjolla 4-5 päivää viikossa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tämän pestin jälkeen hyvät mahdollisuudet saada uusiakin työmahdollisuuksia ja jatkaa keikkatyössä.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES:n mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,