RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Teollisuuspuhdistaja Heinolaan, Vakituinen

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Teollisuuspuhdistaja Heinolaan, Vakituinen

Etsimme asiakkaallemme Heinolaan kuitulevytehtaalle teollisuuspuhdistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään tehtaan siivousta eli vastaat tuotantolaitoksen sisällä siisteyden ylläpidosta. Esim. linjan alta purujen ja roskien siivousta, imuauton ja pesuauton putsausta ja erilaista lapiotyötä.

Tehtävä edellyttää perus, hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisia viikonlopputöitä voi ilmaantua. Työaika klo 6-14.30 tai 7-15.30.

Yöpyminen ja päivärahat tarvittaessa järjestetään.

Hakijalta edellytetään työturvallisuuskortti. Eduksi katsotaan aiempi tausta teollisuusympäristöstä.

Palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja tarjolla vakituinen työsuhde.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,