RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Vakituisia työsuhteita puuteollisuuteen

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Vakituisia työsuhteita puuteollisuuteen

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä puuteollisuuteen Kuopion alueelle.

Puuteollisuudessa on tarjolla erilaisia tehtäviä, pintakäsittelystä tuotantoon sekä koneistukseen.

Mikäli olet toiminut pintakäsittelytehtävissä puu- tai metallialalla tai kokemusta löytyy käsiruiskutyöskentelystä, voit olla etsimämme pintakäsittelijä.

CNC-koneistajalta odotamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta.

Tuotannon tehtävissä aiempi kokemusta tehdastyöstä katsotaan eduksi, mutta oikealla, motivoituneella asenteella ne on mahdollisuus oppia perehdytyksessä. Puuteollisuuden lisäksi hyvä tausta voi olla esimerkiksi prosessi- tai rakennuspuolelta. Tuotannon tehtävät ovat linjatyyppistä kokoonpanotyötä, jossa käytetään myös käsityökaluja.

Puuteollisuudessa tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä vuorotyövalmiutta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, riippuen tehtävänkuvasta ja taustasta. Työsuhteen edetessä työntekijät ovat myös oikeutettuja tuotantopalkkioihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa. Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja tarjolla vakituinen työsuhde. Tässä työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja oppimaan uutta.

Kyseessä on savuton työpaikka, joten huomioithan tämän hakiessasi tehtävää.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Meidän kautta työskentely takaa hyvät henkilöstöedut ja loistavat mahdollisuudet omalle työurallesi jatkossakin, joten hae pian!

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,