RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Rengassesonkiin iltatyöntekijöitä Kuopioon

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 15.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Rengassesonkiin iltatyöntekijöitä Kuopioon

Etsimme asiakkaillemme reippaita sesonkityöntekijöitä Kuopioon!

Työtehtäviin kuuluu mm. renkaiden vaihto, renkaiden pesu sekä renkaiden nouto ja vienti varastoon.

Toivomme hakijoilta ajoneuvoalan tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta rengastöistä. Hakijoilta odotamme reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa.

Työt kestävät kevätsesongin yli noin kolmesta viiteen viikkoa, aloitus maalis-huhtikuussa.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arki-illoille klo 16-20 välille, sekä mahdollisesti myös viikonloppuihin, joten työ sopii mainiosti lisätyöksi esimerkiksi toisen työn rinnalle.

Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat tullaan täyttämään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,