Riipinen Restaurants Oy

Etsimme Pizzeria Rukan kevääseen tarjoilijaa

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 14.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.08.2024, 23:59
  • 12.08.2024, 23:59

Etsimme Pizzeria Rukan kevääseen tarjoilijaa

Etsimme Pizzeria Rukan kevääseen tarjoilijaa, Riipinen Restaurants Oy, Kuusamo

Hei,

Etsimme ammattitaitoista ja palvelualtista tarjoilijaa. Kiinnostaako ihmisten kanssa toimiminen ja koetko olevasi asiakaspalveluhenkinen? Mikäli vastasit molempiin kyllä, niin meillä on sinulle tarjolla mukava ja viihtyisä työpaikka Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa!

Odotamme työntekijältä ravintola-alan koulutusta tai aiempaa kokemusta salin puolella työskentelystä. Voit olla joko kokeneempi ammattilainen tai esimerkiksi nouseva kyky, pääasia on se, että sinulla on reipas ote työhön sekä selkeä halu työskennellä juuri meillä. Ammattitaidon lisäksi arvostamme oikeanlaista asennetta työn tekemiseen, sillä kaiken muun oppii kyllä.

Jos olet opiskelija eikä sinulla ole vielä kokemusta alalta niin laita kuitenkin rohkeasti hakemus ja voimme keskustella esimerkiksi salin avustavista työtehtävistä.

Haluamme työskennellä tiimissä ihmisten kanssa, jotka haluavat luoda sekä asiakkaille että työkavereille viihtyisän ympäristön ja kokemuksen. Haluamme, että asiakkaat voivat lähteä meiltä tyytyväisenä ja hymyssä suin. Tämä onnistuu meiltä silloin kun jokainen meistä kantaa vastuun omasta työstä ja auttaa ilolla työkaveria tarpeen tullen. Rukan kevät sesongissa pärjää oikealla asenteella, sopivalla joustavuudella ja luontevalla palvelulla myös kiireen keskellä.

Mikäli olet etsimämme henkilö tarjoamme sinulle kevääksi kokoaikaisen työn, pääset kehittämään itseäsi tunturin kiireisessä sesongissa sekä tutustumaan mukavaan tiimiimme. Otamme huomioon palkkatoiveesi kun se vastaa osaamistasi ja järjestämme sinulle asumisen kävelymatkan päästä työpaikalta omassa kalustetussa huoneessa hintaan 350/kk.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja mielellään aika pikaisesti.

Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Käy tutustumassa meihin:

FB /pizzeriaruka (https://www.facebook.com/pizzeriaruka/)

IG @pizzeriaruka (https://www.instagram.com/pizzeriaruka/?hl=fi)

Tripadvisor: Pizzeria Ruka (https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g1841285-d2225951-Reviews-Pizzeria_Ruka-Rukatunturi_Northern_Ostrobothnia.html)

———————————————–

Topi Laako

Ravintolapäällikkö

topi@riipinenrestaurants.fi

040-7693391

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Topi Laakso, topi.laakso@riipinenrestaurants.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: