Wirestaff Oy

Tule Oppaaksi Lumoavaan Rovaniemelle!

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 20.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 0:00
  • 02.06.2024, 0:00

Tule Oppaaksi Lumoavaan Rovaniemelle!

Hei sinä seikkailunhaluinen Opas Rovaniemelle!

Kuuntele tarkkaan, sillä nyt on sinun mahdollisuutesi astua valokeilaan ja loistaa oppaana Rovaniemen lumoavissa maisemissa! Etsimme juuri sinua, iloista ja energistä opasta, joka haluaa jakaa joulun taikaa ja Lapin lumoa vierailijoillemme.

Rovaniemi, se ei ole vain paikka kartalla, se on seikkailujen mekka ja joulun kodin sydän. Meillä jokainen vierailu on kuin seikkailu satumaailmassa, ja siksi tarvitsemme oppaita, jotka voivat jakaa tämän ilon ja innostuksen vierailijoillemme.

Jos sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, olet jo puolivälissä matkaa! Muu kielitaito on tietenkin plussaa. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja valmius oppia uutta. Oli roolisi sitten tarinankertoja, retkiopas tai joulupukin apuri, toivomme, että voimme luottaa sinuun tuomaan iloa jokaiseen vierailijaan.

Työ alkaa marraskuun alussa ja jatkuu joulun taian läpi aina maaliskuulle saakka.

Jos tunnet piston sydämessäsi ja haluat olla osa tätä lumoavaa seikkailua, lähetä meille pikaisesti hakemuksesi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisäys Rovaniemen iloiseen oppaiden joukkoon!

Lumoudu Lapin taikaa ja ota askel kohti unohtumatonta seikkailua!

Käy täyttämässä hakemus:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/27322867

Lisätietoja

Janne Määttä

janne.maatta@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.