RekryDiili Oy

Levyseppähitsaaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Suljettu 12.04.2024, 0:00

Levyseppähitsaaja

Haemme nyt jo pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme Tampereelle

LEVYSEPPÄHITSAAJAA PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN 

Hitsaus tapahtuu suurriittoisuuspuikolla ”telakkapuikolla”. Hakijlalta vaadtitaan jo muutaman vuoden työkokemus hitsauksesta. Jollei ole aiempaa kokemusta telakkapuikosta, niin tähän perehdytetään/koulutetaan työpaikalla. Myös piirustustenlukutaito tulee olla.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli koet olevasi tehtävään sopiva henkilö, laita hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.rekrydiili.fi. Työ edellyttää hyvää kuvien lukutaitoa.
Työ sisältää jonkin verran reissutyötä.

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Ota yhteyttä:

Heidi Saarijärvi

p. 044 337 4707 

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.