RekryDiili Oy

A'la carte tarjoilijoita

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 26.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 0:00
  • 23.05.2024, 0:00

A'la carte tarjoilijoita

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

A'LA CARTE TARJOILIJOITA keikkatyöhön Tampereelle.

Asiakasyrityksemme on maineikas ja tunnettu yritys, joka arvostaa työntekijöitään siinä missä asiakkaitaankin. Tästä esimerkkinä sinulla on tukenasi iso ravintola-alan verkosto työpaikallasi, luotettava henkilöstötalo opastamassa sinut alkuun sekä erittäin hyvät henkilökuntaedut. 

Työ on keikkaluontoista, joten se sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyöksi. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa erilaisiin tapahtumiin saman katon alla. Tällä työpaikalla nauru raikaa ja töitä tehdään aikaansaavalla asenteella. 

Edellytämme Sinulta:

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai työkokemusta vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Olethan jo sen verran kokemusta omaava tarjoilija, että lautaset pysyvät muitta mutkitta otteessasi, osaat priorisoida työtehtäväsi kiireenkin keskellä ja asiakkaiden ammattimainen palvelu hymyn kera on intohimosi. Et hätkähdä vastuuta ja tarvittaessa olet valmis perehdyttämään kollegoitasi työtehtäviin.

Hae tätä tehtävää pian sillä nämä paikat täytetään vauhdilla!

Palkkaus:

TES + Kokemuksen mukaan.

Työ alkaa:

Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä:
Jarno Korhonen
jarno.korhonen@rekrydiili.fi
p.  040 127 1684

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.