Wirestaff Oy

Kokkeja Pirkanmaalle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.04.2024, 0:00
  • Suljettu 30.04.2024, 0:00

Kokkeja Pirkanmaalle

Onko sinulla kesätyöpaikka haussa tai etsitkö uusia haasteita ravintola-alalta? Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Pirkanmanmaalle!

Etsimme nyt ravintola-alan kokeneita ammattilaisia tai vasta uraansa aloittelevia kokkeja Pirkanmaalle. Voit työskennellä kauttamme halutessasi osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Kokin tehtävissä tarvitset omatoimisuutta, hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja ettei hymysi hyydy pienessä kiireessäkään. 

Toivomme sinulta:

– Alan koulutusta tai aiempaa kokemusta keittiötyöskentelystä

– Asiakaspalvelullinen asenne katsotaan eduksi

– Hygieniapassia

– Iloista ja hyvää asennetta 

Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva ravintola, jossa on mukava viettää kesä tienaten!

Tampereen aurinkoinen ravintolakesä odottaa, joten täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian http://wirestaff.likeit.fi/advert/10264218

Lisätietoja: 

Eeva Leppänen

044 719 1784

eeva.leppanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.