Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Ylilääkäri: laajan palvelun soteasema, Kitee (id8572)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 27.02.2024, 8:00
  • Suljettu 08.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ylilääkäri: laajan palvelun soteasema, Kitee (id8572)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 7.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Ylilääkäriä

laajan palvelun soteasemalle Kiteelle
 
 

Tehtävänkuvaus

Uudistamme johtamisjärjestelmäämme ja haemme ylilääkäriä johtamaan sekä kehittämään toimintaamme. Voit olla johtamisessa kokenut, mutta Sinun ei tarvitse olla valmis johtaja. Meillä saat joka tapauksessa ylilääkäritiimimme ja esihenkilösi vahvan tuen työn tekemiseen ja johtajana kehittymiseen. Tuemme Sinua onnistumaan tehtävässäsi. 

Virkasuhteen alkaessa pääasiallinen toimipaikkasi sijoittuu Kiteen laajan palvelun soteasemalle ja vastaat myös Kesälahden, Rääkkylän ja Tohmajärven terveyspalveluiden toiminnasta. Pääset tekemään oman näköistäsi työtä työparinasi toimivan osaavan osastonhoitajan sekä henkilökunnan kanssa. Meillä on jo luodut ja toimivat rakenteet terveysasemien maakunnalliseen päivittäisjohtamiseen ja otamme näin ison toimijan hyödyt irti, sillä kokonaisuus ratkaisee. Tarjoamme joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi, koska meillä voit työskennellä myös osittain etänä.

Työyhteisön esittely

Siun soten vastaanottopalveluita kehitetään moniammatillisesti ja henkilöstölähtöisesti ns. meijän mallin mukaisesti.  Meillä pääset olemaan mukana kehittämässä uusia toimintatapoja hyvinvointialueen asukkaille tulevan palveluverkkouudistuksen myötä. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä oikeus harjoittaa erikoislääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Eduksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteen erikoisalalla. Valintakriteerinä on myös kokemus ja näyttö johtamisosaamisesta. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.  

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta ja olemme juuri päivittäneet palkkausjärjestelmäämme. Ylilääkärin tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 8235,81 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. paikallista rekrytointilisää, työkokemuslisää sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200€)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Työsuhdepolkupyöräetu (tulossa keväällä 2024)
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Lisätiedot 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy rohkeasti lisätietoja: palvelujohtaja Mikael Ripatti mikael.ripatti@siunsote.fi  p. 013 330 9556 tai vs. palvelupäällikkö Riitta Myyry riitta.myyry@siunsote.fi 013 330 7589

Virkaa haetaan sähköisesti.  

Joensuussa 7.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: