Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (id7741)

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 05.07.2023, 9:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (id7741)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME  VAKITUISIIN TEHTÄVIIN

Lähihoitajia

Kyrölän palvelukeskukseen
 

Tehtävänkuvaus

Etsimme ihmisläheistä lähihoitajaa ikäihmisten asumispalveluihin, joka haluaa tuoda merkityksellisyyden ja ilon työhönsä. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset perushoidolliset tehtävät asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelykykyä ja aitoa välittämistä asiakkaista. Vaikka kokemusta alalta ei olisi, meillä on tilaa ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden kasvulle ja kehitykselle. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tuen uran alkuvaiheessa, jotta voit menestyä tehtävässä.  

Työ on kolmivuorotyötä.

Työyhteisön esittely

Kyrölän palvelukeskuksessa asukaspaikkoja on 91, joista  70 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa, 15 vuorohoitopaikkaa + 2 kriisipaikkaa  ja 4 yhteisöllistä asumispaikkaa. Kyrölä turvaa yksilöllisen, kodinomaisen asumisen ikäihmisille. Asukkaille on tarjolla kodikkaat ja viihtyisät tilat, ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta sekä yhteenkuuluvuutta luova yhteisöllisyys.

Työpaikan sijainti: Kallionkatu 1, 75530 Nurmes.

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2480,00 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Anne Nurmikanta, puh.013 3306571 tai sähköpostitse anne.nurmikanta@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: