Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Osastonhoitaja: sisätautien vuodeosasto 2K, Joensuu (id8639)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 14.03.2024, 15:45
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osastonhoitaja: sisätautien vuodeosasto 2K, Joensuu (id8639)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 2.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Osastonhoitajaa

Osastolle 2K 1.6.2024 alkaen

Tehtävänkuvaus

Osastonhoitajan tehtävässä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, toiminnan suunnittelu ja tavoitteellinen työskentelytapa käytäntöön vietävissä asioissa sekä henkilöstö- ja osaamisen johtaminen. 

Osastonhoitaja vastaa työyksikkönsä hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Osastonhoitajalla on perehtymisen ja työn tukena apulaisosastonhoitaja-työpari, tiivis kollegaverkosto ja ylihoitajayhteistyö. 

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja sekä kykyä johtaa muuttuvassa toimintaympäristössä.  Arvostamme kokemusta lähijohtamistehtävistä ja aktiivista työotetta näyttöön perustuvan toiminnan johtamisessa.

Työyksikön esittely

Osastolla 2K hoidamme sisätautien- ja keuhkosairauksien erikoissairaanhoidon osastohoitoa tarvitsevia potilaita. Osasto on tällä hetkellä 30-paikkainen ja jaettu kahteen tiimiin. Suurin osa potilaista saapuu päivystyksestä akuutin sairauden tai kroonisen sairauden pahenemisen vuoksi, mutta osastolla  hoidetaan myös saattohoitovaiheessa olevia potilaita.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuutena osastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3601,16 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Viran hoitaminen alkaa 1.6.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. 

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa 15.3 – 22.3. ja 2.4. ylihoitaja Heli Karvinen, p. 050 599 7272, heli.karvinen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Osaamisalue: