Siun sote

Lähihoitaja: varahenkilöstö, Lieksa (id6599)

 • Sijainti Lieksa
 • Julkaistu 26.08.2022, 10:00
 • Haku päättyy Jatkuva haku
 • Jatkuva haku
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: varahenkilöstö, Lieksa (id6599)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana lähihoitajan tehtäviä varahenkilöstön Lieksan tiimiin.  

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt lähihoitajia varahenkilöstötiimiimme ikäihmisen palveluihin. Varahenkilönä toimit rekrytointipalveluiden työntekijänä ja olet sijaisena ennalta sovituissa yksiköissä eripituisissa poissaoloissa.

Sissit eli sisäiset sijaiset sijaistavat yksikössä erilaisia ja eripituisia poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia, sairaslomia jne. Sijaisuuksien kesto vaihtelee tarpeiden mukaan. 

Sovit varahenkilöksi, jos

 • pidät vaihtelevasta työympäristöstä, mutta viihdyt myös yhdessä yksikössä kerrallaan
 • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
 • sinulla on positiivinen elämänasenne

Tarjoamme sinulle:

 • vaikutusmahdollisuuden omaan työntekopaikkaan
 • vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän

Tässä sinulle tarjolla vähän erilainen työ!  

Lähihoitajalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Myös valmistumassa olevat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät  sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Lyhyelle varahenkilölle maksetaan lisäksi kiertolisää, jonka suuruus on Lieksassa 200 €/kk.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja myös osa-aikatyö on mahdollista – räätälöidään juuri sinulle sopiva työ.  Autamme mielellämme myös asuntoasioissa.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023) valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesihenkilö Merja Moisanen puh. 013 330 4751 tai  merja.moisanen@siunsote.fi

 

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2023

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Katso myös tästä rekrytoinnista toteutettava TE-live -lähetys ” Lieksa/Juuka-viikot: Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, liity Siun Soten varahenkilöstöön Lieksassa! To 6.10.2022 klo 10:30, jossa kuulet lisää tästä työpaikasta ja Siun Sotesta työnantajana.

Lähetyksen löydät TE-live sivustolta osoitteesta: Lieksa/Juuka-viikot: Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, liity Siun Soten varahenkilöstöön Lieksassa! (te-live.fi). Voit seurata lähetystä livenä ja kysyä chatin kautta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit myös lähettää meille ennakkokysymyksiä TE-liven lähetyslinkin kautta, joita nostamme mukaan lähetykseen.  Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

 

Osaamisalue: