Patria

Systems Engineering Lead

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 12.04.2024, 17:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Systems Engineering Lead

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Nyt haemme Hämeenlinnaan esihenkilörooliin

SYSTEMS ENGINEERING LEADia (SE Lead)

vakituiseen työsuhteeseen ottamaan vastuuta R&D Systems Engineering-tiimistämme.

Tässä tehtävässä toimit ensisijaisesti esihenkilönä n. 10 hengen asiantuntijatiimillemme, sisäisissä raskaampaan teollisuuteen painottuvissa ajoneuvopuolen R&D projekteissamme, mutta saat myös laittaa omat kätesi saveen ja osallistua hands-on tekemiseen vapaan työajan puitteissa. Esihenkilönä otat vastuullesi hallinnollisen esihenkilötyön hoitamisen, ja sinulla on myös osittainen työnohjauksellinen vastuu tiimiisi. Käytännön tekemisessä tässä roolissa toimit teknisenä projektipäällikkönä ja vastaat osaprojektien johtamisesta itse tai yhdessä tuotepäällikön, sekä asiantuntijoiden kanssa. Tehtäväsi on osallistaa hankkeessa mukana olevia tahoja yhteisten intressien äärelle sekä toimia yhteyshenkilönä hankkeissa osaprojektitasolla. Lisäksi vastuullasi on töiden suunnittelua, aikatauluttamista, toiminnan seurantaa ja raportointia. 

Millaista osaajaa etsimme:

Etsimme rooliin joko aikaisempaa team lead tai esihenkilökokemusta kerryttänyttä tai näistä tehtävistä kiinnostunutta tiimipelaajaa, jolla on loistavat organisointitaidot ja rohkeutta viedä asioita systemaattisesti ja pitkäjänteisesti eteenpäin. Vahvuuksiasi ovat järjestelmällinen ja yksityiskohdat huomioiva työote sekä kyky ottaa luontaisesti vastuuta suurienkin kokonaisuuksien hallinnasta ja aikataulutuksesta. Olet taitava kommunikoimaan ja toimimaan yhdessä muiden kanssa, ja omaat insinöörimäisen lähestymistavan asioihin. Hyvä tausta tehtävään on tekninen koulutustausta (esim. ajoneuvo-, kone- tai sähkötekniikka), kokemus teknologiaympäristöstä sekä tuotekehitysprojekteista projektinhallinnan puolelta. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Eduksi katsomme:

  • Työkokemuksen tai harrastuneisuuden ajoneuvojen parista
  • Kokemuksen tuotekehitystoiminnasta
  • Kokemuksen projektien vetämisestä

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 28.4.2024, mutta käsittelemme mahdollisesti hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Tina Ahteensivu, puh +358 50 465 7404, ext-tina.ahteensivu@patria.fi.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: ,