Patria

Tela-ajoneuvojen asiantuntija

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 26.04.2024, 18:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tela-ajoneuvojen asiantuntija

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Etsimme nyt Hämeenlinnan Production Footprint Management, Technology Transfer & Production Support -osastolle uutta osaajaa. Lue lisää siitä, mitä etsimme ja mitä voimme tarjota.

SPECIALIST TRACK VEHICLE SYSTEMS

Työskentele kanssamme:

Patria tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputeknologian parissa, ainutlaatuisessa ympäristössä. Olemme sitoutuneet kehittämään ja tukemaan tuotantoa uusimmalla teknologialla ja menetelmillä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää pääasiassa työskentelyä Hämeenlinnan toimipisteessä, mutta satunnaiset etätyöpäivät ovat mahdollisia. Tehtävään sisältyy myös matkustamista noin muutaman kerran vuodessa.

Tiimimme:

Tiimimme keskittyy tuotannon (hitsatut teräsrakenteet, kokoonpano, tuotteiden lopputodennus ja tuotannolliset testit) suunnitteluun ja tukitoimintoihin. Olemme vastuussa työmenetelmien ja -välineiden kehityksestä, hitsauskoordinoinnista, 3D-mittauksesta, työohjeiden ylläpidosta sekä ajoneuvo- ja asejärjestelmien perehdytyksestä ja tuesta.

Tehtävänkuvasi tarkemmin

Haluatko olla osa tiimiä, joka tuo tulevaisuuden teknologiaa käytännön tasolle? Patrian tela-ajoneuvojärjestelmien asiantuntijana pääset syventymään ajoneuvojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, ohjaamaan tuotantoa ja kehittämään työmenetelmiä. Tässä roolissa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä tiiviisti tuotantohenkilöstön kanssa, ohjata heitä ja osallistua koulutukseen, mikä vahvistaa tiimimme osaamista. Teknisinä työkaluinasi ovat PDM (NX/TC) ja ERP-järjestelmät sekä diagnostiikka- ja testausohjelmistot, jotka tukevat sinua päivittäisessä työssäsi.Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja rakentaa omannäköisesi ura Patrialla.

Ideaali ehdokas omaa:

  • Kokemusta tai ymmärrystä tela-ajoneuvoista.
  • Kyvyn lukea ja tulkita teknisiä piirustuksia ja dokumentaatiota
  • Soveltuvan korkeakoulututkinnon tai vastaavat taidot (esim. tekninen koulutus, ajoneuvosähkötekniikka tai koneautomaatio)
  • Vähintään 3 vuoden kokemuksen ajoneuvojärjestelmien, koneenrakennustuotannon, valmistustekniikan tai puolustusvälineteollisuuden alalta
  • Erinomaiset kirjalliset ja suulliset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi.
  • Kokemusta ERP-, PDM- ja 3D-suunnittelujärjestelmien käytöstä
  • Järjestelmällisen työotteen ja hyvät organisointikyvyt
  • Oma-aloitteisuutta ja kyvyn itsenäiseen ongelmanratkaisuun

Mitä tarjoamme: 

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä

Oletko kiinnostunut?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset, ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 19.5.2024 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Johanna Välimäki 2.5 ja 15.5  klo 9-11, +358 504775476, muina aikoina sähköpostilla: etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

 

Osaamisalue: