Patria

Mekaniikkasuunnittelija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.04.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mekaniikkasuunnittelija

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

 

Haemme Tampereen toimistollemme

Mekaniikkasuunnittelijaa

Battlefield and Critical Systems tuoteperheen tuotekehitys-, asiakastoimitus- ja tutkimusprojekteihin. Mekaniikkasuunnittelijana työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti mekaanisten rakenteiden mitoitusta ja suunnittelua sekä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös teknistä laskentaa tai simulointeja. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito komponenttitoimittajiin sekä lopputuotteen valmistajiin. Toimit pääasiassa CANDL-tuotekehityksen parissa, mutta osallistut myös muihin Battlefield and Critical Systems tuoteperheen projekteihin. Saat käyttöösi modernit mekaniikkasuunnittelun työkalut, kuten Soliworksin, jota tulet käyttämään päätyökalunasi. Pääset työskentelemään osaksi rentoa ja kokenutta tiimiä, joka koostuu mekaniikka-, HW -ja järjestelmäsuunnittelijoista sekä RF-asiantuntijoista.  

Tutustu CANDL-tuotteeseemme videosta ja kotisivuiltamme.

Millaista osaajaa etsimme

Haethan tehtävään, mikäli sinulla on soveltuvan teknisen alan korkeakoulututkinto DI tai AMK sekä useamman vuoden ajalta käytännön kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, käytännönläheinen ja osaat toimia itsenäisesti sekä ryhmässä. Osaat myös käyttää työssäsi suomen ja englannin kieliä. Eduksi katsomme perusymmärryksen sähkötekniikasta, elektroniikasta kaapelointeineen sekä materiaali- ja valmistustekniikoista. 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset työskentelemään ympäristössä, jossa tuotteet ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi viimeistään 25.04.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Vatanen puhelimitse 0504718122 maanantaina 15.4.2024 kello 12-14 ja perjantaina 19.4. kello 14-15.30. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: ,