Patria

Hitsaaja/Hitsausoperaattori

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 12.02.2024, 8:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hitsaaja/Hitsausoperaattori

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Hämeenlinnan toimipisteelle

Hitsaajia/Hitsausoperaattoreita

sotilasajoneuvojen rakenteiden valmistukseen. Hitsaajan tehtävä koostuu pääsääntöisesti käsihitsauksesta, jossa Mig-hitsaus on tärkein osa työtehtäviäsi. Hitsaat ajoneuvojen runkoja ja rakenteita sekä valmistat puhdasta saumaa. Myös kiinnityshitsaus sekä saumojen viimeistely ja jälkikäsittely ovat osa tehtäviäsi.

Hitsausoperaattorina työskentelet hitsausrobotin käyttäjänä ja vastaat työssäsi muun muassa hitsausaseman ohjelmoinnista ja käytöstä. Tämän lisäksi käytät tiedonhallintajärjestelmiä, joten tehtävä sisältää myös erilaisten teknologioiden käyttöä. 

Molemmissa tehtävissä työskennellään 2-vuorossa aamu- ja iltavuoroissa. Työkavereiksesi saat osaavan ja kokeneen tiimin, jossa työtä tehdään hyvässä ilmapiirissä reilulla ja rennolla otteella.

Millaista tekijää etsimme

Olet soveltuva tehtävään, mikäli sinulla on kehittämiseen tähtäävä asenne ja olet tarkka työssäsi. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on hyvät yhteistyötaidot. 

Valittavalta henkilöltä toivomme

  • Hitsaajan ammatillista koulutusta
  • Kokemusta lujan teräksen hitsaamisesta
  • Osaamista Mig-hitsauksesta
  • Kokemus hitsaamisesta teollisuusympäristössä vähintään 5 vuoden ajalta
  • Piirustusten ja mallien lukemisen taito

Eduksi katsomme

  • Pätevyys teräkselle (EN ISO 9606-1) 
  • Kokemusta ISO 9001 ja EN ISO 3834 standardeista
  • Kokemus hitsausrobottien käytöstä

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Sanni Vatanen puh 050 471 8122 arkisin kello 12-14. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: