Patria

Business Controller, Services

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 28.03.2024, 7:00
  • Suljettu 12.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Business Controller, Services

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta

Business Controller, Services

Tampereelle, Helsinkiin tai Jämsän Halliin Patria-konsernin taloushallintoon osaksi Services-yksikkömme Business Control -tiimiä. Toimitit yhteistyössä muiden matriisifunktioiden (esim. S&OP, Portfolio ja Markets) ja talousorganisaation tiimien kanssa. Tämä on mahdollisuutesi tukea ja kehittää kansainvälistä palveluliiketoimintaa sekä olla mukana rakentamassa menestyksekästä ja merkityksellistä kasvutarinaa.

Business Controllerina tuet liiketoimintaa tarjoamalla kustannus- ja kannattavuusanalyyseja sekä niihin liittyviä päätöksentekosuosituksia. Varmistat, että liiketoiminnan KPI:t ja muut operatiiviset mittarit ovat relevantteja ja ajantasaisia. Olet keskeisessä roolissa liiketoiminnan suunnitteluprosesseissa mukaan lukien ennustaminen, budjetointi ja strateginen suunnittelu.

Kehität ja valmistelet osaltasi tilinpäätös- ja tarkastusmateriaaleja. Koulutat ja tuet aktiivisen keskustelun kautta kustannuspaikkavastaavia budjetoinnissa, ennustamisessa sekä toteutuneiden kustannusten seurannassa.  Osallistut myös aktiivisesti koko Patrian Business Controller organisaation työskentelytapojen, yhteisten käytänteiden ja työkalujen kehittämiseen sekä käyttöönottoon. 

Millaista osaajaa etsimme: 

  • Toivomme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta Business Controller tehtävistä ja 2 vuoden kokemusta muista taloushallinnon tehtävistä
  • Ratkaisukeskeistä ja osallistavaa lähestymistapaa
  • Kokemusta järjestelmä- ja prosessikehityksestä
  • Kokemusta kustannuslaskennasta ja operatiivisen metriikan luomisesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen raportoinnin kehittämisestä
  • Kokemuksen valmistavasta teollisuudesta
  • Kokemuksen ERP- ja prosessiuudistuksista

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa organisaation kannattavan kasvun toteutumiseen taloudellisen asiantuntemuksen kautta sekä kokonaisvaltaisen roolin liiketoiminnan kumppanina. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi 11.4.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Business Controlling, Services  Ville Purhonen puhelimitse +358 40 535 4079 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Osaamisalue: