RekryDiili Oy

Toimitusjohtaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 0:00
  • 31.05.2024, 0:00

Toimitusjohtaja

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset käyttämään laajasti tietojasi ja taitojasi sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi?

Haemme asiakasyrityksellemme

Toimitusjohtajaa

Asiakkaamme on kasvava konserni ( työllistämme jo yli 200 huippuosaajaa).  Joka etsii toimitusjohtajaa tiimiinsä. Konsernissa on 14 yritystä, tulet johtamaan näistä kahden yhdistymistä. Tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Etsimme henkilöä, jolla on vahva tausta hallinnosta ja tietyti bisnesnäkemystä. Sinulla pitää olla jo kokemusta, johtamisen kokemus välttämätöntä, jos sinulla on ymmärrystä rakentamisesta, infrasta , kiviaineksista olet jo etumatkalla . Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut ja haluat kehittää taitojasi ja viedä yritystä eteenpäin. Tässä työssäkin oikea asenne kantaa eteenpäin!

Osallistut luonnollisesti johtoryhmä työskentelyyn.

Tämä rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua organisaation kasvuun ja vaikuttaa sen tulevaisuuden suuntaan. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää taitojasi monipuolisesti, kuten . Saat myös työskennellä yhdessä muiden huippuosaajien kanssa ja kehittää omaa osaamistasi toimialasta heidän tuellaan. 

Palkkauksesta: Palkkaus kokemuksen mukaan.

Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus. Tarjoamme työntekijöillemme parhaat työkalut. Kannustamme henkilöstöämme motivoivan urapolun rakentamiseen sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Pyrimme siihen, että tarvittaessa työ myös joustaa elämäntilanteen mukaan. Tämä tukee henkilöstömme työssäjaksamista ja -viihtymistä.

Asiakasyrityksemme hakee jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka lopputulos jää ehkä piiloon, mutta hyödyt sitäkin konkreettisemmin näkyville.

Jos olet innokas ja motivoitunut, tule mukaan tiimiin ja ota seuraava askel urallasi!

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Ota yhteyttä:

vesa.siren@rekrydiili.fi

040 040 6714

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta
luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut,
rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.