Oy Samlink Ab

Projektipäälliköitä

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 11.11.2021, 15:00
  • Suljettu 23.11.2022, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektipäälliköitä

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.     

Meitä on noin 350 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan palveluiden tuottamisen lisäksi esimerkiksi niiden suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.   www.samlink.fi      

Vahvistamme joukkuettamme ja etsimme osaamiskeskukseemme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ   

Meillä projektipäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja Samlinkin kaikkien asiantuntijoiden kanssa. Sinun rooliisi kuuluu varmistaa, että asiakkaallamme ja projektitiimillä on yhteinen käsitys projektin tavoitteesta. 

Samlinkissa projektipäällikkö vastaa projektista koko sen elinkaaren ajan aina tarjousvalmisteluvaiheesta käyttöönottoon. Päivittäiseen työhösi kuuluu yhden tai useamman projektin tarjous- ja toimitusprosessien läpivienti toimintamallimme mukaisesti. Huolehdit siitä, että jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä projektisi pysyy asetetuissa tavoitteissa. Olemme rakentaneet oman Samlinkin SADE toimintamallin SAFe kehystä mukaillen. Mallissamme on hyvät työkalut ja apuvälineet myös projektipäällikön työhön. 

Toivomme Sinulta käytännön työssä kartutettua kokemusta IT-projektien läpiviennistä. Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja projekteissa, joissa on mukana kolmansia osapuolia. Tehtävän haltuunottoa nopeuttaa, jos Sinulla on kokemusta finanssialalta. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyötaidot, organisointikyky ja kyky johtaa muiden ja omaa tekemistäsi. Johtamistaidollasi saat ihmiset sitoutumaan projektin tavoiteisiin. Haastat tiimejä tuottamaan laadukkaita ratkaisuja ja projektien ongelmatilanteissa olet tiimien tukena ratkomassa haasteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset näyttämään taitosi ja kehittämään osaamistasi. Samlinkissa saat mukavat työkaverit, työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja meillä on viihtyisät työtilat ja hyvät henkilöstöedut. Voit työskennellä joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteessämme, huomioiden kuitenkin sen, että työ saattaa edellyttää pääkaupunkiseudulla työskentelyä useampana päivänä viikossa. Meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. 

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.samlink.fi/urapolku/  mahdollisimman pian. Paikat täytämme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. 

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä Eira Björkmanilta (eira.bjorkman@samlink.fi).

Rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen, mikäli henkilö   tulee sijoittumaan tehtäviin, joissa turvallisuusselvityksen tekeminen on perusteltua.  

 

Osaamisalue:

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi