Keskisuomalainen Oyj

Kokenut datainsinööri / Senior Data Engineer

  • Sijainti Uusimaa, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Pirkanmaa, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Kanta-Häme, Etelä-Savo, Etelä-Karjala
  • Julkaistu 19.04.2024, 6:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokenut datainsinööri / Senior Data Engineer

Mediakonserni Keskisuomalainen – Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia 

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100:aa mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä.

Etsimme kokenutta datainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Mediakonserni Keskisuomalaiseen. 

Datainsinöörin tehtävänä on osana Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikköä edistää datan hyödyntämistä mediakonsernin eri liiketoiminnoissa. Konsernin digiyksikkö on konsernin asiantuntija- ja palveluyksikkö, joka auttaa liiketoimintojamme menestymään digitaalisessa maailmassa.

Olemme kehittäneet konsernin datakyvykkyyttä järjestelmällisesti useita vuosia. Paljon olemme jo saaneet aikaan, mutta olemme silti vielä alkutaipaleella. Haluamme saada nykyisen datamme entistä paremmin tukemaan liiketoimintaamme ja rakentaa taustalle toimintavarmat järjestelmät ja jouhevat prosessit. Tarvitsemme tähän sinun panostasi.

Haemme datainsinööriltä valmiutta rakentaa dataintegraatioita osana pientä datatiimiä, jossa datainsinöörin lisäksi työskentelevät data-arkkitehti ja data-analyytikko. Datainsinööri luo putkia, joita pitkin data luotettavasti kulkee, ja varmistaa datan oikeellisuuden siirron yhteydessä. Lisäksi hänen tehtävänään on tuoda oma-aloitteisesti kehitysehdotuksia Mediakonserni Keskisuomalaisen kokonaisarkkitehtuuriin siten, että se tukee murroksessa olevan toimialan tuotekehitystä.

Datainsinöörin työnkuvaan kuuluu:

  • datan integrointi eri lähteistä
  • data-alustamme kehittäminen (AWS Redshift)
  • datan laadun kehittäminen
  • datavetoisten ratkaisujen rakentaminen
  • palveluiden analytiikkakyvyn kasvattaminen
  • kokonaisuuden suunnittelu liiketoimintaa tukien
  • datajärjestelmien ja tietovarastojen kehitys osana tiimiä
  • järjestelmien ylläpito

Keskeisiä sidosryhmiä ovat digiyksikön kehitystiimi, tietohallinto sekä datan käyttäjät eri liiketoiminnoissa. Datainsinööriltä edellytetään proaktiivista vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa. Ymmärrys liiketoiminnan tarpeista on tärkeää datainsinöörille – järjestelmiä ei kehitetä tyhjiössä.

Datainsinöörillä on kokemusta työskentelystä tietokantojen ja datalähteiden integroimisen kanssa, ja hän osaa SQL:ää sujuvasti. Työskentelemme AWS Redshift -ympäristössä, ja kokemus siitä on eduksi. Integraatioissa olemme viime aikoina hyödyntäneet Boomin työkaluja. BI-työkaluna hyödynnämme mm. PowerBI:tä.

Digiyksikkö työskentelee hajautetusti usealla eri paikkakunnalla, joten datainsinöörillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti ympäri Suomea. Tarjoamme monipuolisen työn murroksessa olevalla toimialalla. Saat mukavat työkaverit, kehitysmyönteisen työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä päivittäisessä työssä että kouluttautumalla. Meillä on dataa paljon, tulee tekemään siitä hyödyllistä!

Lisätietoja: Johannes Niemeläinen, datapäällikkö, 0447264014
Kirsi Hakaniemi, digitaalisen liiketoiminnan johtaja, 0504060467

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus sovitaan joustavasti hakijan toiveet huomioiden. Jätä hakemuksesi tehtävään kuitenkin viimeistään 5.5.2024.

Osaamisalue:

Keskisuomalainen Oyj

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100 mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä.