Nurmijärven kunta

KOKKI ALEKSIAN PATAAN

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 21.03.2024, 8:00
  • Suljettu 26.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KOKKI ALEKSIAN PATAAN

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee

KOKKIA ALEKSIAN PATAAN (jatkettu hakuaika)

Haemme vakituista kokkia Aleksian Padan valmistuskeittiöön Nurmijärvelle. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Valmistamme noin 9000 lounasannosta koulujen ja päiväkotien ruokailijoille, sekä noin 2000 annosta välipalaa päiväkoteihin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn kivassa porukassa. Teet työtäsi yhteistyössä toisten kokkien, ohjaajien ja esimiehen kanssa, meitä on yhteensä 14. 

Tehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta cook and chill menetelmällä, pakkauskoneen ja ruokapumpun sekä etikettikoneen käyttöä, esivalmistelutehtäviä, tavarakuormien purkua ja varastointia, lähtevien ruokakuormien pakkaamista, sekä vuorollasi astiahuollon ja puhtaanapidon tehtäviä.

Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38,15 h, lisäksi 30 min/pv omaa aikaa oleva ruokatauko. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkipäivisin ajalle klo 7.00–18.09.  

Työ edellyttää sinulta:

  • alan koulutusta
  • hygieniapassia
  • sujuvaa suomen kielen osaamista
  • sitoutumista ruoka-, hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Käytössäsi on E-passi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2117,86 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisen kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Leppänen hanna.leppanen@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 2584 (arkisin klo 8–15).

Työ alkaa 2.5.2024 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. 

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 15.00. Tehtävää haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu myös kuntaamme Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: