Wirestaff Oy

Lounaskokki

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:00
  • 19.05.2024, 23:00

Lounaskokki

Oletko sinä intohimoinen keittiöammattilainen? Tiedätkö sen tunteen, kun lounas onnistuu nappiin ja asiakkaat hymyilevät tyytyväisinä? Hieno juttu, sillä saatamme etsiä juuri sinua!

Etsimme useisiin asiakasravintoloihimme LOUNASKOKKEJA! Ei ole väliä, oletko urasi alussa oleva innokas tekijä vai jo kokenut konkari keittiössä, katsotaan sinulle yhdessä sopiva vaihtoehto. Etsimme kokkeja sekä kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin, että keikkaluontoisesti työskentelemään yksittäisiä vuoroja tai lyhyempiä pätkiä kerrallaan.

Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Hakijalta odotamme:

  • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa
  • Positiivista asennetta
  • Sopivaa koulutusta tai työkokemusta ammattikeittiöstä

Jätä hakemus jo tänään alla olevan linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan palkkatoive, mahdollisimman tarkka kuvaus työhistoriasta ja toiveista tulevalle työlle sekä CV!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/14010989

Lisätietoja WireStaffista ja työpaikoista antaa:

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@wirestaff.fi

044 732 4253

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.