Millog

Elektroniikka-asentaja, Millog Oy Pansio

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.03.2024, 9:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Elektroniikka-asentaja, Millog Oy Pansio

Elektroniikka-asentaja, Millog Oy Pansio

Työntekijämme eläköityessä haemme Turun Pansion toimipaikkaamme elektroniikka-asentajaa vedenalaisten valvontajärjestelmien pariin.

Tehtävänäsi on Merivoimien alusten vedenalaisten valvontajärjestelmien kunnossapito, joka painottuu elektroniikan ja kaikuluotaintekniikan sekä sukellusrobottien ympärille.

Edellytämme hakijalta elektroniikka-, tietoliikenne-, automaatio- tai muuta sähkö/elektroniikka-alan ammatillista koulutusta sekä työkokemusta kunnossapidosta. Windows- ja Linux-ympäristöissä toimiminen on sinulle tuttua sekä olet kiinnostunut sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä. Sinulla on hyvä elektroniikan tuntemus ja hallitset sähköiset mittaukset.

Olisitko etsimämme osaaja? 

Tehtävä edellyttää sinulta huolellista työotetta, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet oma-aloitteinen ja haluat kehittyä ammatillisesti sekä olet kiinnostunut tietoteknisten taitojen kehittämisestä. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta ja ajokorttia sekä englannin kielen taitoa.   

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä

Lisätiedot ja hakeminen 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3. mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mika Uski, puh 040 315 7932 ja Henri Haapanen, puh 040 315 8484 tai etunimi.sukunimi@millog.fi

 

Osaamisalue: