Mäntsälän kunta

Ehkäisevän päihdetyön koordinaattori ja kunnan turvallisuusvastaava

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 05.03.2024, 10:00
  • Suljettu 02.04.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ehkäisevän päihdetyön koordinaattori ja kunnan turvallisuusvastaava

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän hyvinvointipalvelun tiimin jäsenenä pääset edistämään kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Työtä tehdään moniammatillisesti ja myös etätyöskentely on mahdollista. Tule osaksi osaavaa ja kannustavaa työyhteisöämme!

Mäntsälän kuntaan haetaan elinikäisen oppimisen- ja hyvinvoinnin tulosalueelle ehkäisevän päihdetyön koordinaattoria ja kunnan turvallisuusvastaavaa määräaikaiseen tehtävään 2.5.2024-2.5.2026 väliseksi ajaksi.

Ehkäisevän päihdetyön koordinaattorina vastaat nuorten, työikäisten ja ikäihmisten ehkäisevän päihdetyön koordinoinnista. Tehtävä on monipuolista käytännön organisointia, yhteydenpitoa ja tiedon kokoamista ja jakamista eri kohde- ja ikäryhmistä ja niiden päihteiden käytöstä, sekä päihdehaitoista.  Asukkaiden tietoisuuden lisääminen alkoholin, tupakkatuotteiden, huumausaineiden, ja rahapelaamisen haitoista, riskeistä ja niiden ehkäisemisen keinoista. 

Tehtäviisi kuuluu lähisuhde- ja perheväkivallan ehkäisytyö ja alueellisiin työryhmiin osallistuminen. Koordinaattorina vastaat yhteydenpidosta kunnan ja alueen välillä ja osallistut alueen kuntien ehkäisevän päihdetyön ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkostoihin. Koordinaattorina toimit sitouttajana ja motivoit eri toimijoita ehkäisevää päihdetyötä koskevien suunnitelmien toteuttamiseen ja seurantaan. Olet Mäntsälän edustajana alueellisessa EPT-ryhmässä. 

Kunnan turvallisuusvastaavan tehtävät seuraavilta osa-alueilta: toimit alueellisen turvallisuusfoorumin, Evakuointiryhmän sekä Hyvinvointialueen ja kuntien yhteistyöryhmän jäsenenä, sekä edistät edellä mainittuja teemoja kunnassa. Lisäksi toimit kunnan valmiusjohtoryhmän jäsenenä, jossa tehtävänä on häiriötilanteessa tilannekuvan ylläpito. Toimit myös palvelualueiden tukena turvallisuustyössä. 

Ehkäisevän päihdetyön koordinaattorin ja turvallisuusvastaavan koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK), vankka osaaminen ennaltaehkäisevästä päihdetyöstä ja kokemusta turvallisuusvastaavan tehtävistä, hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot, yhteistyö- ja organisaatiotaidot sekä digitaitojen hallinta.  Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. 

Tehtäväkohtainen palkka on  2 855,08 euroa kuukaudessa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään valitun on pyynnöstä toimitettava selvitys terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002)

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Tukenasi ovat osaavat ja motivoituneet työkaverit.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen Avoimet työpaikat – mantsala.rekrytointi.com 

 

Hakemukset pyydetään lähettämään 2.4.2024 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut järjestetään viikoilla 15-16. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointipäällikkö Vuokko Leirimaa, puh. 040 3145 666 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi  (ei viikolla 13).      

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue: ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi