Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Keusoten kuntoutuskeskus, Nurmijärvi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 14:00
  • 23.05.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Keusoten kuntoutuskeskus, Nurmijärvi

Kiinnostaako sinua kesätyöt työpaikkamiljöössä Sääksjärven kauniissa maisemissa? Tule Keusoten kuntoutuskeskukseen! 

Haemme kesän ajaksi tiimiimme sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin työsuhteisiin. Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kesäsijaisuus.

Keusoten kuntoutuskeskus sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla, Sääksjärven rannan läheisyydessä. Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutuspaikkoja kuntoutuskeskuksessa on 100. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Tutustu toimintaan Kuntoutuskeskuksen esitteen kautta: Avaa esite tästä linkistä.

Työ on mielenkiintoista sekä antaa ammatillisen kehittymisen mahdollisuuden. Lähihoitajana vastaat kuntoutuspotilaiden hoidollisista tehtävistä. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä, joten tukenasi on osaava tiimi. Työpaikkamiljöö antaa mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja ympäristöä pystyt hyödyntämään toiminnallisuudessa sekä virikkeellisyydessä. 

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja sinulla on hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito. 

Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen. Sinulle kuuluu lisäksi työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Liikut bussilla pääkaupunkiseudulta melkein pihaan asti. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta. 

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (lh-opiskelija 120 op tai enemmän). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Kysy lisää Kuntoutuskeskuksen esihenkilöiltä Anne-Maria Välikangas, 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi. 

Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-15.9.2024 välisellä ajalla.
  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin sekä muihin vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana. Linkki Keusoten rekrytointisivulle

Hakuaika päättyy 23.5.2023 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.