Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Myyntiassistentti

  • Sijainti Laitila
  • Julkaistu 22.03.2023, 20:00
  • Suljettu 11.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntiassistentti

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on Suomen suurin pienpanimo, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt asiat rohkeasti omalla tavallaan. Ympäristöystävällisellä tehtaallamme Laitilassa valmistetaan mm. Kukko-oluita, Laitilan erikoisoluita, Oiva-siidereitä, Skumppa-kuplajuomia, lonkeroita sekä klassikkolimonaadeja. Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 60 henkilöä. Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen – tähän emme pystyisi ilman innokasta ja sitoutunutta henkilöstöämme. 

Mitä etsimme:

Haemme iloiseen ja reippaaseen joukkoomme myyntiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen.  

Mitä odotamme hakijalta:

Olet myyntihenkinen ja tarkkasilmäinen asiakaspalvelija sekä toimit tarvittaessa tehtaanmyymälässä myyjänä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä. Palvelet sujuvasti myös englanniksi, muu kielitaito on eduksesi.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan tunnetussa yrityksessä arvostettujen brändien parissa. Käytössäsi ovat henkilöstöetumme, minkä lisäksi mukava ja innovatiivinen työyhteisömme takaa sinulle viihtyisän työympäristön.

Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan

Tule osaksi hyvää työyhteisöä, jossa töitä tehdään tosissaan, muttei vakavina!

Lisätiedot:
Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen 10.4.2023 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuun lopussa jatkuen elokuulle. Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Limonaadikuja 4, 23800 Laitila. Puhelintiedustelut: henkilöstö- ja taloushallintovastaava Sari Ankelo, puh. 044 493 7553.

Osaamisalue:

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on Suomen suurin pienpanimo, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt asiat rohkeasti omalla tavallaan. Ympäristöystävällisellä tehtaallamme Laitilassa valmistetaan mm. Kukko-oluita, Laitilan erikoisoluita, Oiva-siidereitä, Skumppa-kuplajuomia, lonkeroita sekä klassikkolimonaadeja. Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 60 henkilöä. Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen – tähän emme pystyisi ilman innokasta ja sitoutunutta henkilöstöämme. Tänään on hyvä päivä hakea osaksi Laitilan kasvutarinaa!