Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

YÖHOITAJA, Auerkulman kuntouttava yksikkö

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

YÖHOITAJA, Auerkulman kuntouttava yksikkö

Haluatko tehdä työtä lasten ja nuorten parissa? Oletko tiimipelaaja, joka osaltaan vie joukkuetta eteenpäin? Oletko innovatiivinen ja kehittämismyönteinen? Haluatko ihmisläheisen työn?

Haemme tavoitteista innostuvaa yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Auerkulman perhetukikeskukseen alkaen 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Perhetukikeskuksen yksiköt sijaitsevat keskeisellä paikalla Järvenpäässä osoitteessa Uudenmaantie 1. Perhetukikeskus Auerkulma on Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua tuottava toimija. Tällä hetkellä Auerkulmassa toimii vastaanotto- ja arviointiyksikkö sekä kuntouttava yksikkö. Tulevassa Pehtoorissa toimii kaksi kuntouttavaa yksikköä alkaen 1.5.2024.  https://www.keusote.fi/palvelupaikat/jarvenpaan-perhetukikeskus-auerkulma/

Kuntouttava yksikkö vastaa lastensuojelun sijaishuollon kuntouttavaa tukea tarvitsevien lasten hoidosta, kasvatuksesta ja kuntoutuksesta. Tulevan Pehtoorin tiloissa tulee olemaan 6- ja 7-asiakaspaikkaiset yksiköt. Yöhoitaja tulee työskentelemään seitsemänpaikkaisessa yksikössä. Työ on vaativaa ja monipuolista lastensuojelutyötä. Yöhoitajan lisäksi yksikössä työskentelee 6–7 ohjaajaa, sairaanhoitaja, erityistyöntekijä, ruokapalveluvastaava ja esihenkilö. 

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia lastensuojelun sijaishuollossa näköalapaikalla sekä olla mukana ammatillista kasvua tarjoavassa ja innostavassa työyhteisössä. Perhetukikeskus Auerkulma on mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja palvelevan johtamisen hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa. Lisäksi tarjoamme moniammatillisen tiimin, esihenkilön tuen, mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen.

Työtehtävät:

Yksiköiden työn tavoitteena on työskennellä lapsen ja perheen kanssa arvioivalla ja kuntouttavalla työotteella. 

  • Tehtävänäsi yöhoitajana on toimia luotettavana aikuisena turvaten lasten ja nuorten turvallisuus yöaikaan sekä tuoda oma ammatillinen osaamisesi koko työryhmän käyttöön. 
  • Yöhoitajan tehtävänä on myös huolehtia yöaikaan sijoittuvista yksikön kirjallisista ja kodinhoidollisista tehtävistä ja osallistua aktiivisesti hoitotyön laadun raportointiin ja arviointiin. 
  • Tehtävä on kolmivuorotyötä, mutta vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 21.30–8.30 välille. Kolmen viikon työvuorolistalla on keskimäärin 9–10 yövuoroa. 

Yöhoitajalta odotamme kykyä toiveikkuuden ja motivaation luomiseen ja ylläpitämiseen. Lisäksi odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Arvostamme positiivista asennetta ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Keskeistä yksikön toiminnassa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työote, arvostava asenne, perhekeskeisyys, osallisuus ja tavoitteellisuus. Työssä toimiminen vaatii lastensuojelulain tuntemusta ja katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Katsomme eduksi myös lisäkoulutukset kuten lääkehoito-, kriisi- ja traumakoulutukset. Työ edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukaista sosiaalialalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai aikaisempaa sosiaali- ja terveysalan opistoasteista tutkintoa. 

Lisätietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen työsuhde 1.5.2024 alkaen. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika on jaksotyö.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa Kuntouttavan yksikön esihenkilö Kimmo Toiviainen, puh. 050 497 0361 kimmo.toiviainen@keusote.fiYksilöhaastatteluihin voidaan kutsua myös hakuajan aikana.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 18.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.